DSC_7729

DSC_7729

Лидерът на ББЦ: Борисов унищожи АБВ

България без цензура Николай Бареков. Според него, лидерът на ГЕРБ му е политически опонент, а не враг. "Той няма да дойде да ме разцелува на мой конгрес, нито аз ще отида на негов. То Борисов е политик, който си изигра правилно картите - първо стана кмет на София, сега втори мандат премиер", допълни Бареков. Така той се опита да направи аналог с неговата партия, която на първото си явяване на избори миналата година спечели 11% и има свои представители в Европейския парламент.

Бареков допълни, че неговата партия ще поиска към предложението за референдум на президента Росен Плевнелиев да бъдат добавени исканията за: отзоваване на депутати с половината от гласовете, които са получили за влизането си в парламента, за връщането на казармата, за закриване на НСО и други. "За да не се случва това, което се случи с тези, които влязоха от ББЦ в парламента и демонстративно напуснаха групата. За да няма хора като Стефан Кенов, които да стоят и мърсят българския парламент. Той открадна мебелите от офиса на ББЦ. С кои пари прави приемна сега в Бургас", попита Бареков.

Стефан Кенов бе избран за народен представител, като водач на листата на ББЦ от Втори многомандатен избирателен район Бургас. Малко след това напусна партията, но остана в парламента като част от БДЦ.