zodiac_picture_images_432129685

zodiac_picture_images_432129685

Любовен хороскоп за април. Идеално време за нови връзки

през април отново ще потънат в океан от любовни чувства и в нови отношения.

Всички ще бъдат по-благосклонни един към друг. Ще намалеят скандалите между двойките влюбени, но с цената на компромиси от двете страни. Младите, търсещи своята половинка през този месец ще добият безценен опит в любовта.

 

 

На всички читатели на Chernomorie-bg.com пожелавам слънце и пролетно настроение с подарък – любовен хороскоп за април!

Какво очаква представителите на съответните зодии в любовен аспект, според астроложката Джована.

 

 

 

 

Овен

 

 

Уморен от разправии, овенът ще покани своята половинка да сменят обстановката и да си дадат взаимно почивка, най-вероятно зад граница.

 

 

 

Телец

 

 

Партньорът на телеца ще е много взискателен през април. Телци - търпение, защото ако излезете извън контрол и не направите компромиси, рискувате да се разделите с половинката си.

 

 

 

Близнаци

 

 

За близнаците идва времето, когато само с един поглед или с меден глас ще покоряват противопожния пол. Няма да се налага да се борите за любовта си. Просто ще вземате това, което ви се полага. Отношенията обаче ще са кратковременни, но толкова емоционално наситени, че половинката ви няма да забрави за тях скоро.

 

 

 

Рак

 

 

На любовния фронт ще бъдете поставени пред избор - дали да продължавате разгулния, но весел за вас живот или да се закрепите и да помислите за семейство. Душевните терзания на рака ще го хвърлят в крайности, но в крайна сметка ще се предаде пред любимия.

 

 

 

Лъв

 

 

Заради мечтаната кариера, заради деловите партньори, лъвове не забелязвате как бавно, но сигурно отношенията ви с любимия човек летят към пропастта. Не е изключена разправия към средата на месеца, която ще се разрази от нищото. Вие най-добре знаете, че лесно с вас няма как да е, но внимавайте партньорът ви да не вземе окончателно решение да се раздели с вас.

 

 

 

Дева

 

 

Раздразнението от проблемите в работата, от кризата във финансово отношение, ще се излива върху половинката ви. Деви, няма кой  да понесе това. Ако не усмислите поведението си, половинката ви си тръгва. Самотните деви, именно през април имат шанса да срещнат човек, по-възрастен от тях, към когото ще изпитват огромно влечение.

 

 

 

Везни

 

 

Отношенията при двойката ще зависят изцяло и напълно само от везната, която на практика ще управлява партньора си. Липсата на инициатива от страна на половинката, ще подтиква везните към флиртове и изневери, което може да сложи край на връзката им. Самотните везни ще търсят изгода в отношенията и заради това, съюзите им ще са временни.

 

 

 

Скорпион

 

 

 

През април, а и както винаги, скорпионът е готов за флиртове със всеки. Склонността ви да се заглеждате по противоложния пол, често ще бъде причина за кавга с половинката ви. Има вероятност от нов любовен роман, който ще стане достояние за всички. Внимавайте, ако тръгнете да правите това на работното място. Със сигурност ще последват уволнения и сериозни проблеми с половинката.

 

 

 

Стрелец

 

 

Трудности в разбирането ще има при стрелеца и неговата половинка. Партньорът просто ще престане да ви слуша и да ви разбира. Влошаването на взаимоотношенията може да накарат стрелеца да потърси квалифицирана помощ. В крайна сметка, ако не промените мирогледа си към средата на месеца, нещата наистина ще се влошат и раздяла може и да има. За кратко ще е, колкото и единия и другия да обмисли.

 

 

 

Козирог

 

 

Чувствата на козирога са в подем. С настъпването на пролетта,търсят преживявания, сякаш са тръгнали на лов. Трудно ще им отказват под напора на очарователният им поглед. Истината обаче е, че хванали още първия/та/, ще започнат да налагат мнението си и като нищо партньорът ще избяга. Семейните козирози най-накрая ще обърнат внимание на семейството си.

 

 

 

Водолей

 

 

Напълно спокойната атмосфера във взаимоотношенията на водолея с партньора, може да бъде нарушена от изневерите и непостоянството на водолея. Месецът ще бъде на изпитания за самият водолей. Ще се налага да давате обяснения на любимия си и да доказвате верността си. Тази ситуация ще бъде проверка за издръжливостта на връзката ви.

 

 

 

Риби

 

 

Рибите няма да са удовлетворени от връзката си. Проблемът ще идва от това, че те търсят духовна близост, без която не могат да живеят. Ще се чувстват, като в клетка. Взаимоотношенията може нацяло да се влошат от това, че вие риби ще търсите у партньора си душевност, а точно това ваше търсене, руши установените вече отношения. Изборът е пред вас-заедно с любимия/та/търсете изход от ситуацията.