DSC_4925

DSC_4925

М-Бус отвори каса за билети в квартал Свети Георги преминават през квартала, но досега, за да си купят билет, пътниците  трябваше да отидат до автогарата, която се намира в центъра на града. Разстоянието между двете е голямо и новата билетна каса спестява ненужната разходка, особено през горещите летни месеци.

"От квартал "Свети Георги" се качват както работещи, така и много туристи. След летния сезон касата ще е улеснение и за учениците, които всекидневно пътуват до Бургас, защото освен билети, на нея се издават и абонаментни карти", информират от "М-Бус".
Новата билетна каса е от голяма помощ и за тези, които използват направлението за Варна. Тя е разположена в непосредствена близост до автобусната спирка , като допълнителна информация за останалите направления  може да бъде получена на телефон: 0886 903077.
От "М-Бус" информират  своите клиенти, че от началото на лятото по линията Бургас - Слънчев бряг  вече се изпълняват и най-късните курсове. Така сезонните работници могат да хванат последните два автобуса от курорта до Бургас, които тръгват в 22:30 часа и 23:30 часа.
"На летовниците, които пътуват от Бургас, напомняме, че заради продължаващия ремонт на автогара "Юг" могат да хванат автобусите до Слънчев бряг, Поморие, Царево, Приморско от автобусните спирки, които са в непосредствена близост до автогарата", казват от "М-Бус".
Повече информация за разписанията  може да бъде  получена на телефоните на билетните каси: 056/ 844 966 (до портала на Пристанище Бургас);  0885 760 900 (на Автогара „Запад”), както и на сайта на превозвачаwww.mbus-bg.com.