Премиерата е на 23-ти февруари

Премиерата е на 23-ти февруари

Мадлен Алгафари ще представи в Бургас книгата си "Поправителен за родители". Морската премиера е на 23-ти февруари, събота, от 11.00 часа в гранд хотел и СПА "Приморец".

Четивото е изключително полезен и необходим помощник за бъдещи и настоящи родители. В него систематизирано е представена обширна свързана тематика - от колебанията свързани със забременяване, бременността, раждането до детето, до грижите за него през различните периоди. За целта, са оформени тематични раздели, всеки от които включва важни теми. Книгата е подходяща и за тези, чийто деца са на 20+ години.

"Тази книга може да ти подскаже как да поправиш родителските си грешки спрямо децата ти, както и да станеш по-добър родител на самия себе си. Надявам се тя да те доближи до края на разболяващата ни неосъзнатост, читателю. Защото само този може да е щастлив край или по-скоро щастливо начало на един по-здравословен, щастлив и свободен живот", споделя авторката.

Представянето се организира съвместно със Зонта клуб Бургас във връзка със 100-годишнината на Zonta International. Входът е свободен.