Представянето на романа е другата седмица в Приморец

Представянето на романа е другата седмица в Приморец

Дългоочакваната бургаска премиера на "Пасиансът на архангелите" на Мария Лалева ще се състои на 14-ти април. Тя ще очаква публиката от 18.00 часа в зала "Ахело" на гранд хотел и СПА "Приморец", който по традиция е домакин на ценни за града културни събития. Входът за събитието е свободен и всички са добре дошли.

"Пасиансът на архангелите" е вторият роман на писателката след "Живот в скалите" - най-продаваната книга на десетилетието според класацията на "Хеликон". Разказва за семейство,  въвлечено в поредица от конфликти, тайни, обрати, мистерии и суеверия. Историята е наситена с предизвикателства и болка. Името си творбата дължи на дарбата на главната героиня Юстиния, която гадае, редейки пасианс с тесте старинни карти. Повече, можете да научите сами от страниците на романа.

Мария Лалева е истинско явление в съвременната българска литература. Спечелва сърцата на читателите още с излизането на стихосбирките "Личен архив" (2013) и "Не съм ви ближна" (2016), които претърпяват няколко преиздания през годините. Още по-голяма популярност ѝ носи романът "Живот в скалите" (2018 г.), който само за броени месеци се превръща в бестселър на годината. По стъпките му върви и "Пасиансът на архангелите", който също не слиза от седмичните топ 10 класации на всички престижни вериги книжарници.