Маскирани обраха три бензиностанции

Грабежите да извършени в периода от 23.20 часа на 27 до 04.10 часа на 28 септември. Първият обир е на бензиностанция "Петрол", разположена на изхода на Бургас в посока Варна. Пристигналите на мястото служители са установили, че в бензиностанцията е нахлул маскиран мъж, въоръжен с пистолет, който чрез отправена заплаха към 56-годишната служителка, е отнел оборота от касата, възлизащ на 165 лева.

Близо три часа по-късно към 02.20 часа тази нощ в Районно управление "Полиция" - Карнобат е получено съобщение за извършен въоръжен грабеж на бензиностанция "Си Комерс" ООД, разположена на улица "Москва" в града. При направената проверка е установено, че за малко по-рано в обекта са влезли двама маскирани мъже, които заплашили 23-годишния служител и му отнели оборота на стойност 230 лева.

Последният въоръжен обир е извършен тази сутрин към 04.00 часа бензиностанция "Лукойл-Каблешково". В бензиностанцията нахлули двама маскирани мъже, които заплашили 41-годишната служителка и са отнели оборота на касата от 140 лева.

И при трите случаи става въпрос за малко пари. Очевидно крадците използват този отрязък от нощта, когато няма посетители, за да извършат обира. Засега обаче не става ясно как се прави избора на бензиностация, която да бъде обрана.

Работата по изясняване на случаите продължава.