TOMBOLA_APRIL_talon_face

TOMBOLA_APRIL_talon_face

"MASTERHAUS" раздава ATV в нова акция и голямата награда - ATV "Shineray".

Условието за участие в томболата са следните:

Участниците трябва да закупят произволен брой и/или комбинация от продукти и услуги от търговски обект "MASTERHAUS" на стойност не по-малка от 50 лева с включен ДДС. Всеки клиент направил покупка на стойност над горепосочената, получава талон за участие в томболата от касите на строителния хипермаркет "MASTERHAUS". Всеки клиент има право да получи съответен брой Талони за участие, отговарящ на изразходената сума в магазина, кратни на прага за участие (пример: над 50 лева = 1 талон; над 100 лева = 2 талона и т.н.).Poster_70_x_100_april_new

Томболата има локален характер, т.е. клиентите на отделните търговски обекти, участват в отделно организирана томбола със съответния награден фонд.

"Важно е да се работи в интерес на потребителя. Именно затова "MASTERHAUS" предлага винаги изгодни цени и внимание към всеки един клиент. С кампанията "Ще ви обсипем с подаръци" добавяме още по-голяма стойност към продуктите и услугите, които предлагаме при нас. Пожелавам успех и много положителни емоции на всички участници", сподели ръководителят на отдел "Маркетинг и реклама" на "MASTERHAUS" – Дражо Бошнаков.