Предстоят обучения по график в още шест паралелки в гимназията. Снимки ПГТ Проф. д-р Асен Златаров

Предстоят обучения по график в още шест паралелки в гимназията. Снимки ПГТ Проф. д-р Асен Златаров

Международният младежки център в Бургас проведе информационна кампания в Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров". Обучението се реализира от младежки служители Жулиета Иванова и Венцислава Петкова.

Инициативата стартира в IX "а" клас, като в часа на класа учениците бяха запознати с различни възможности и дейности, в които биха могли да се включат. Инициативите по проекта са ориентирани към младежи от Бургас и целят израстване и развиване на различни компетентност и ключови умения: граждански права; презентационни умения; лидерски и социални умения. На учениците беше предоставена информация и за различни доброволчески и еко-инициативи.

Информацията беше представена по интересен и забавен начин. Учениците работиха в екип и си направиха групови портрети. Обучението завърши с много настроение иаплодисменти за представителите на Младежкия международен център.

Предстоят обучения по график в още шест паралелки от девети класна ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров", които ще се реализират до края на първия учебен срок.

Галерия