Мишо Шамара и с литературна премиера

на Михаил Михайлов (Мишо Шамара) и Дензъл Рибеловски. За първи път вместо да рапира, Шамара чете текстове от книгата, на която се явява съавтор.

 

 

"Усещане за безкрайност" представя една изключителна гротеска на съвременното общество и начин на живот. Съвместната работа на двамата е гаранция за успеха на книгата, която съчетава чувството за хумор на Мишо Шамара и болезнената откровеност на Дензъл Ребеловски, който отново е безпощаден към читателите, когато им казва очевидни истини, които всички премълчаваме. Това превръща историята в една невероятна съвременна трагикомедия.

Критиците определят четивото като книга, която ни кара да се смеем, но и да се замислим върху истинските неща. Това е история, разказваща за суровата действителност, населена от изпечени мафиоти, мошеници и тарикати.

Поп-сатира, която дава възможност на днешното поколение да отлепи поне за миг погледа си от екрана на компютъра и да се потопи в нереалния свят на реалните герои, с които се разминават на улицата или в дискотеката и каквито всъщност могат да бъдат дори и самите те.

 

Снимка Етелка Пирева