Младежи подкрепиха Петко на хаус парти

Целта е да се популяризира номер 17777 DMS PETIO, на който всеки, който иска да помогне на младежа, може да изпрати SMS. Гвоздеят на благотворителната вечер бе диджей Andrez, който пристигна да подкрепи бургаските си колеги от столицата.

 

Вече девета година 24-годишният студент Петко Георгиев от университет "Проф. д-р Асен Златаров" се бори с рака, а за лечението му са необходими суми, които семейството му не може да си позволи да отдели. Затова състуденти и приятели на Петко не спират да организират различни прояви, на които да се събират средства в помощ на младежа.

Грандиозното парти на Пантеона събра множество почитатели на електронните ритми. Най-нетърпеливите бяха там много преди началото в 18 часа и танцуваха неуморно чак до края на партито. Диджеите пускаха сетове с най-хитовите парчета, които привлякоха на събитието доста случайни минувачи, разхождащи се в този час в Морската градина.  Самото шоу бе невиждан спектакъл на звук и светлина. Пантеонът светеше в ярки цветове, а огромен светлинен лъч проби небето в края на концерта.