MorskiZ

MorskiZ

"Морски звезди" ще тренират в салона на училище "Добри Чинтулов"

във физкултурния салон на СОУ "Добри Чинтулов" всяка сряда от 16.00 до 17.00 часа и всяка събота от 11.00 до 12.00 часа. Ползването на салона стана благодарение отзивчивостта на Община Бургас и ръководството на училището в лицето на директора Галина Казакова. Така децата ще могат да практикуват любимата игра без прекъсване и през студените дни.

Собственикът на "Морски звезди" Радостин Костов е в заключителна фаза на преговори за ползването и на салоните на СОУ "Йордан Йовков" и НБУ "Михаил Лъкатник". След броени дни треньорите Владо Стоянов и Мирослав Кралев ще водят занимания и в базите на тези две училища.

По споразумение с родителите, когато времето не е така студено, тренировките ще се провеждат отново на игрището до бл. 29 в ж. к. "Изгрев", където първото футболно училище в Бургас беше открито на 22 октомври. "Морски звезди" бързо набра популярност и се радва на все повече желаещи да се запишат. Това може да стане на телефоните или чрез образеца, които са посочени на сайта на училището на адрес: www.morskizvezdi.eu.