viodi

viodi

Музикален проект прави мост между различни стилове

от 19.30 часа. Те ще са в нов аранжимент, съчетавайки класика, поп, джаз и фолклор и очарованието на 10 езика. Певицата Виолета Милчева и сопраното Диана Банчева избират сцената на Бургас за втория си съвместен концерт, в който представят нестандартно съчетание на композиции от различни стилове, периоди и народности.

На сцената ще излязат и музикантите Калин Жечев – клавир, Мария Андреева – цигулка, Ясен Василев – китара, Божидар "Bongoman" Стоичков – перкусии. Виолета и Диана правят дуетния си дебют в края на 2016, когато изпълняват за пръв път в България кавър на безсмъртната "Барселона" на Фреди Меркюри и Монсерат Кабайе. Първият съвместен концерт на Виолета и Диана бе в рамките на проекта "Горяща пеперуда", който се проведе малко по-рано тази година - на 18-и май 2017 в Студио 5, в София. Виолета Милчева е певица с над 15 години опит на сцени в България и Европа, като репертоарът й включва поп, рок и фолклорни изпълнения. Диана Банчева е камерен изпълнител на класически произведения с редица участия в групови и индивидуални музикални инициативи. Нестандартното съчетание на различни музикални стилове е предизвикателство за изпълнителите. За цел са си поставили да покажат единството на човека и заобикалящия го свят чрез непреходността и чистотата на Музиката като универсално изразно средство.

Билетите за концерта са с цена 10 лв. и може да бъдат закупите в мрежата на Ticket Logic Bulgaria : https://goo.gl/v6KsdH (чрез ePay, Visa & Mastercard )

на тел. 0887 333 112 (куриер и наложен платеж и такса доставка до адрес 5 лв.) или на каса на Тикетлоджик в Бургас: http://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi Office1Superstore - ул."Хр.Ботев" 41 магазин На Тъмно – ул. „Богориди" 16