DSC_8312

DSC_8312

Над 700 творби в конкурса за Рождественска картичка

връчени от зам.-кмета по образование Йорданка Ананиева. Децата са използвали различни материали за изработването на своите картички - шишаркиу борови клонки и други. Сред участниците имаше и такива, написали чудесни послания за предстоящия празник.

DSC_8296

Отличията бяха раздадени в четири възрастови групи - първа група - детски градини, ОДЗ и предучилищна възраст, втора група - I до IV клас, трета - от V до VIII, четвърта - от IX до XII клас.

Първа награда в първа възрастова група бе присъдена Аделина Бързилова от детската градина в квартал "Ветрен". Специална награда във втора възрастова група е за Катерина Чобанова - ЦДГ "Детелина", а първа - за Михаела Василева от ОДК. В трета възрастова група специалната награда е за Десислава Пламенова от ОДК, а първа - за Величка Георгиева от училище "Климент Охридски", при най-големите - първа награда е за Кристина Янева от гимназията за изучаване на чужди езици "Васил Левски".

Бяха присъдени и награди за послания на - Даниела Руменова от ОУ "Пейо Яворов", на Десислава Иванова и Надежда Иванова от ОДК, на Николай Желязков от училището по автотранспорт.