Надежда Нейнски търси таланти за Брюксел

Те ще имат възможност да разсъждават върху тема по избор: "Европа.bg" или "Дясното в България - 20 години по-късно". Участниците в конкурса трябва да изпратят есетата си, които по обем да са до две стандартни страници, придружени с актуална автобиография на адреси: [email protected] e-mail адресът e защитен от спам ботове.или [email protected]e-mail адресът e защитен от спам ботове..

 

Важно условие за участниците, е те да се обучават в която и да е от образователно-квалификационните степени на средното или висшето образование. Крайният срок за изпращане на есетата е 30 април.

Организаторите на инициативата - Съюзът на демократичните сили и представителството на фондация "Конрад Аденауер" в България, ще наградят победителите на официална церемония на 9 май – Денят на Европа. Двамата най-добре представили се ще получат парични награди от 500 лв, а авторите на 20-те най-високо оценени есета ще посетят Европейския парламент в Брюксел.

Повече информация за конкурса желаещите могат да получат на интернет страниците на Надежда Нейнски и СДС: http://nadejdaneynsky.bg и http://sds.bg.