Людмил Киров ще продължи да води тима на Нефтохимик. Снимка ПФК Нефтохимик

Людмил Киров ще продължи да води тима на Нефтохимик. Снимка ПФК Нефтохимик

Бургаският "Нефтохимик" излиза срещу "Лдогорец II" утре, 16-ти май, на стадиона в комплекс "Лазур". Тимът ще бъде воден от Людмил Киров. Президентът на клуба Анелия Златкова, цялото спортно-техническо ръководство, футболистите и огромната подкрепа от привържениците успяха да разубедят Киров да остане на поста.

Съставът на спортно-техническото ръководство също се запазва, като единствената промяна е освобождаването от длъжност на Манол Иванов като изпълнителен директор и на негово място бива назначен Росен Емилов, който има опит на същата длъжност.

За предстоящата среща утре срещу втория отбор на шампиона на България - "Лудогорец", бургазлии излизат мобилизирани и готови за победа. Те няма да могат да разчитат на капитана Николай Костов, който беше контузен в предишната среща, както и на Даниел Георгиев.

Срещата между "Нефтохимик" и "Лудогорец II" ще се играе от 18:00 часа на стадион "Ефбет Арена". Билети ще се продават на касите на стадиона час и половина преди началото на срещата на цена от 5 лева. За пенсионери цената е 2.50 лева. Децата влизат на стадиона без платно, но с придружител. Цената за ВИП сектора е 10 лева.