Несебърските отбори с амбиция за добро представяне

Глобите са заради неубедителното им представяне в първия кръг срещу "Спартак" - Пловдив. Още повече, че беше загубено и гостуването на "Разград 2003". Решението на УС за глобите е единодушно и ще бъде в размер на полагащата се премия за спечелен мач, като се разчита ефектът от тази санкция  да се прояви още срещу "Дунав" - Русе - един от потенциалните фаворити за атака на "А" група, срещу когото обаче "Несебър" има две победи през миналото първенство.

Очаква се в стартовия състав на Стоян Филипов да намери място Балджийски, който дебютира срещу "Разград". Проблематично е участието на Кокалджиев лекуващ има лека контузия, а от терена ще отсъства вратаря Станев,който е със счупен пръст.

Отборът на "Равда 1954" отпътува за мача с Балчик днес. Равденци нямат победа, но не заминават като обречени. Изп.директор Любомир Даменлиев смята, че отборът все още не е показал действителния си потенциал и тепърва ще показва характер на терена. От отбора ще отсъства Канелов, който срещу "Брестник" получи червен картон.

Максим Момчилов