Новият борд на Слънчев бряг се събира на първо заседание днес "Вече познавам всички работещи в акционерното дружество", сподели в първото си изявление за медиите новият изпълнителен директор на "Слънчев бряг" АД Мария Михалева. Заедно с председателя на Съвета на директорите Златко Димитров продължаваме да проучваме документното състояние на дружеството. През първите 10 дни от началото на мандата успяхме да проведем делови срещи с ръководството на община Несебър, Областната дирекция на полицията, представители на таксиметровите сдружения. В делови порядък се решават въпроси възникнали като проблеми в сметосъбирането, сметоизвозването, благоустрояването и осветлението в източната зона на комплекса.

 

На първото заседание на Борда на директорите ще бъдат разпределени задълженията между  неговите членове,ще бъде обсъдено завареното състояние на дружеството, обезпечаването на безпроблемно протичане на настъпващия активен летен сезон и вариантите за стопанисване на инфраструктурата на дружеството.

Редовното годишно отчетно събрание на акционерите, насрочено от стария борд не е отменето. То ще се проведе на 15-ти юни в курортен комплекс Слънчев бряг.

Максим Момчилов