Kymping

Kymping

НПО: 20 къмпинга бълват зарази по морето

Според асоциацията, къмпингите се намират върху дюни. "В момента в тях къмпингуват или по-точно дивакуват над 5000 активни природозащитници. Това са същите "еколози", които непрекъснато протестират под диригентската палка на "зелените олигархи"  и техните съратници. Тези хора с манипулирано съзнание от "зеления октопод" имитират любов към природата иKymping1 вдигат през месец протести, с които уж защитават черноморието от застрояване.  Популярните лица от телевизионните екрани, които са готови да легнат пред багерите, всъщност са най-големите палачи на природата. Тези псевдоеколози са превърнали Черноморието ни в гигантски катун, обвит в непоносима смрад. Така наречените диви къмпинги тънат в  тонове боклуци произведени от "природолюбителите". Отсечени са хиляди дървета за нощни огньове и скари с кебапчета", твърдят от "Българско Черноморие".

Местата за къмпингувани са заснети при мащабна акция от страна на организацията. Оттам са решили да направят карта с местата, където нерегламентирано, според тях, се опъват палатки и се замърсяват от летовниците.

"Ще изготвим доклад от събраните данни, който ще бъде изпратен в Европейската комисия и Европарламента. Тези институции вече са сезирани и очакват с интерес документа", твърдят от "Българско Черноморие".