Общественият посредник Тодор Стамболиев ще отговаря на жалбите по електронен път

Общественият посредник Тодор Стамболиев ще отговаря на жалбите по електронен път

Общественият посредни на Бургас ще приема жалби само по електронен път на email: [email protected], както и на телефони 056/846042 и 056/846037. Ще бъде отговорено на всички и в срок.

"Моля, предвид положението, в което се намираме да не изпадаме в дребнотемие и битовизми. Не е време да ругаем само, защото клоните на дърветата пред терасата ни не са окастрени навреме. Наясно съм с усилията, които се полагат от кмета на Община Бургас и целият кризисен щаб за ограничаване на възможностите за зараза, повярвайте ми. Време е за отговорно поведение и самодисциплина, за грижа към себе си и околните. Всеки от нас трябва да намери своя смисъл да го направи и колкото по-рано го осъзнае толкова по-добре. Спазването на обявените ограничителни меркине е самоцел. Примерът, който с поведението си дават възрастните хора към внуците си и родителите към децата си, е еднакво важен. Не напускайте домовете си безпричинно,само защото навън е слънчево и времето предразполага към разходка. Предстоят ни още много слънчеви дни! Нека ги усетим всички!", призова омбудсманът на Бургас Тодор Стамболиев.

Превантивните мерки са във връзка с извънредното положение в страната, което бе обявено с решение на Народното събрание на 13-ти март във връзка с разпространението на корона вируса - COVID - 19.