Studenti

Studenti

Офертите за студентския празник от 35 до 100 лв.

вечеря и възможност за организирана екскурзия с панорамен лифт се предлага на цена от 83 лева на човек. За сметка на това обаче, веселието на Пампорово включва ползване на безплатни фитнес-зали, басейн и сауна.

Ако пък сте група, можете да наемете цяла вила за 35 лева на човек. Такава с капацитет 10 души има в района на к.к. "Слънчев ден", само на 3 км от "Св.св. Константин и Елена" и "Златни пясъци". На първия етаж е разположен просторен хол с мека мебел, ТВ, маса за хранене, напълно оборудвана кухня, а на втория етаж има 4 спални, всяка с климатик и собствен санитарен възел. Всички стаи са с двойни легла. Кухнята е оборудвана с готварска печка, хладилник, микровълнова, електрическа кана, пералня. Дворът добре поддържан и има зидано барбекю с дървени маси и столове.
Сравнително изгодно е отпразнуването на 8 декември в курорта "Св. св. Константин и Елена". Пакет с 1 нощувка в хотел излиза по 55 лева на човек. В офертата се включва още 1 закуска на шведска маса, празнична вечеря с програма и DJ, застраховка, курортна такса. След 24:00 часа студентите ще имат на разположение нощен бар с DJ, за който обаче се заплаща допълнително вход от 2 лева. Ако бъдещите висшисти решат да прекарат две нощувки в същия хотел, цената е 99 лева на човек. Хотелът предлага игрална зала, басейн с минерална вода, джакузи, сауна, масажи, фитнес зала, тенис на маса, билярд, дартс, велосипеди под наем.
За решилите да пътуват във вътрешността на страната, офертите на тризвездни хотели в Габрово, Созопол или Пещера варират от 87 до 100 лв. за две нощувки. В къща за гости в Боровец може да се преспи и за 20 лв. Нощувка, празнична вечеря и закуска в хижа в Елена-Троянски балкан излиза 15 лв. на човек.

Днес+