Бурак Хюсеинов е почти на 6 месеца

Бурак Хюсеинов е почти на 6 месеца

Още един участник от Айтос в конкурса на "Черноморие" - "Бебе под елхата". Той се казва Бурак Хюсеинов и е на почти 6 месеца. Снимката от празничната фотосесия на малкия Бурак ни изпратиха неговите родители - Хабибе Хюсеинова и Джейхан Хюсеинов.

Петото издание на "Бебе под елхата" е в разгара си. 

В навечерието на празниците всеки запечатва с фотоапарата своето отроче. Ние ви даваме шанс да направите повече хора съпричастни с вашите празнични снимки и да спечелите интересна награда. 

С конкурса предизвикваме всички родители, баби и дядовци, сродници на малчугани от Бургас, региона, страната и чужбина да изпратят снимки на своите деца, внуци, племенници. Условието е те да са позирали за първи път пред елхата по време на Коледните и Новогодишните празници. Кадрите сме убедени, че ще бъдат уникални, защото малчуганите не са като нас възрастните да позират изкуствено. Те реагират естествено и непринудено - както пред обектива, така и пред всеки поглед, без значение дали е на близки, или на непознати хора.

Условието за участие във фотоконкурса е децата да бъдат на възраст от новородени до 2 години.

Очакваме вашите снимки (любителски или професионални) на e-mail на сайта ни - [email protected] до 21-и януари 2020 година - Ден на родилната помощ. Екипът на сайта, воглаве с фоторепортера ни Лина Главинова, ще определи трите най-забавни снимки, които ще бъдат наградени.