3_s_sot

3_s_sot

От "3С СОТ" засилват охраната по празниците

на шестте почивни дни, които се падат тази година за Рождество Христово (24,25 и 26 декември) и Нова година (31 декември, 1 и 2 януари). За да посрещнете празниците с добро настроение и без имуществени щети, доверете се на съветите и коректността на "3С СОТ".

Клиентите, които използват охрана чрез СОТ, за да защитят домовете си от посегателства и са решили да посрещнат Коледа навън, трябва да осигурят непрекъснато ел.захранване. "Проверете състоянието на апартамента си преди да заминете и след като се приберете. Предупредете и съседите си, че ще отсъствате", съветват от охранителната фирма.

"3С СОТ" е поела охраната чрез видеонаблюдение и на училища на територията не само на община Бургас. Те излизат в коледна ваканция, която ще продължи до 9-ти януари. За да е осигурена материалната база и да се предпази учебното заведение от обири по време на празниците, от фирмата изискват от директорите да осигурят 24-часов интернет.

В навечерието на празниците, ръководството на "3С СОТ" ООД поздравява своите служители, партньори и клиенти и им желае здраве, успешна и щастлива 2012 година. Управителят на фирмата - Петко Иванов, изрази своята надежда, че и през следващата година да "3С СОТ" ще продължи да защитава сигурността на своите клиенти и ще осигурява охрана на обектите им.