Срещата на Созопол с Хебър е на 25-ти септември. Снимка ФК Созопол

Срещата на Созопол с Хебър е на 25-ти септември. Снимка ФК Созопол

Отборът на ФК "Созопол" отпътува днес сутринта за Пазарджик, където ще отседне преди гостуването на "Хебър", в среща от 8-ия кръг на Втора лига. Двубоят със "зелените" е на 25-и септември, петък, от 17:00 часа, на стадион "Георги Бенковски".

"Небесносините" тръгват с настроение преди тежката визита и ще търсят първи успех за сезона, на негостоприемния стадион в Пазарджик. След седем изиграни кръга, момчетата на Маргарит Димов имат 4 точки - 4 равенства и 2 поражения. Домакините от Хебър са в добра серия и имат 14 точки - 4 победи и 2 равенства от началото на кампанията.

Морският тим играе добре от началото на сезона, но все още не може да запише победа, която да вдъхне самочувствие на тима. Созопол отново ще излезе като фаворит в мача, въпреки малкото точки и ще се опита да вземе своето. Домакините играят открит футбол и това е в плюс за гостите, които ще се надиграват със зелените от Пазарджик.

"Небесносините" изпуснаха победата преди две седмици в Радомир на Струмска слава, завършвайки наравно - 0:0. Гостите от Созопол може да съжаляват, че не си тръгнаха с трите точки, след като пропуснаха много чисти положения. Футболистите трябва да са си взели поука и в петък да се реваншират.