Отборът на Балъков среща "Властелините на футбола" в благотворителен мач

Срещата ще премине под надслов "Футболни усмивки за децата", а приходите от мача ще бъдат дарени на БЧК, за да бъдат изпратени на децата в Хаити и на техни връстници в нужда от България. Регламентът предвижда да се играе в две полувремена по 20 минути, като отборите ще бъдат съставени от вратар плюс 6 полеви играчи и неограничен брой смени

 

Въпреки че мениджърът на "Черноморец" пази в тайна своя състав, вече "изтече" информация, че на терена освен самия Балъков ще се появят и майстори от ранга на Фреди Бобич, Илия Груев, Златко Янков, Петър Хубчев, Владимир Стоянов, Еролин Кючуков, Велиян Парушев, Тошко Киселичков, Стефан Трайков.

Съперниците им, наречени "Властелините на футбола", смятат да затруднят футболните легенди с участието на зам. кмета на община Бургас Костадин Марков, зам. председателя на общинския съвет Костантин Луков, съветникът от ГЕРБ Димитър Людиев, многократния шампион по вдигане на тежести Румен Теодосиев, водещия в страната адвокат Стамен Чолаков, главния редактор на "Дарик радио Бургас" Красимир Калудов, музикалния продуцент Николай Куюмджиев, а в последните часове стана ясно, че мениджърите на клуба водят преговори за участие в мача и с Наско Сираков и Тити Папазов.

Грандиозният футболен спектакъл ще се състои  в сряда, 10 март, от 18 часа в спортна зала "Младост".