DSC_9111

DSC_9111

Откриха с водосвет МБАЛ "Д-р Маджуров" в Бургас

"Уши, нос и гърло", "Детско" и "Анестезиология и интензивно лечение", както и Медицински център, с модерна "Клинична лаборатория". Всички услуги в тях са обект на подписан договор с НЗОК.

DSC_9129

В най-модерния до момента в бургаското здравеопазване проект са инвестирани над 6.5 млн. лв. След реализацията му са открити 100 работни места, за които са привлечени  едни от най-висококвалифицираните и мотивирани специалисти от Бургаска област и страната.

Повече от година са продължили преговорите за ангажирането на водещия специалист д-р Георги Бояджиев в отделението "Уши, нос и гърло". Това отделение, както и "Детското" са първите частни в областта, по здравна каса.DSC_9169

МБАЛ "Д-р Маджуров" е първата болница  в Югоизточна България за комплексна грижа, която въвежда в употреба метода на стерилизация, чрез поставянето на ултрамодерна стъклена облицовка на помещенията. Специфичното за иновативната технология е това, че стъклените панели самостоятелно унищожават 99% от бактериите и микробите в рамките на час.

Непозната практика до момента в Бургас е 24-часовият мониторинг за всяко легло в отделението по реанимация. В операционните зали се извършва видеозаснемане с помощта на осветителните уреди в помещенията.

 Болницата е построена за 14 месеца, разполага с над 70 легла, преминала е през всички сертификационни и лицензионни режими и покрива най-високите стандарти в съвременната медицина.