Откриват фен шоп на стадион "Лазур"

Във фен шопа за първи път в България ще бъдe предлагана пълна палитра официални артикули. Фланелките на официалния доставчик на екипировка "Puma" ще започват от най-малкия детски размер. Освен това ще бъдат предлагани и най-различни форми на тренировъчни екипи на ПСФК "Черноморец – Бургас".

 

Фен шопът ще предлага и серия алтернативни ти-шърти и сучиъри с основен мотив акулата като символ на тима. В магазина ще има и различни сувенири като значки, шалчета, пепелници или чадъри с логото на тима, както и широка гама допълнителни артикули с марката Puma – шапки, маратонки и футболни обувки.

Съвсем предстоящо е и електронното пазаруване по интернет през официалния интернет сайт на "Черноморец – Бургас". Така всеки, който желае да притежава артикули с марката на „акулите” ще може да го направи през световната мрежа.

"Нашата цел е "Черноморец – Бургас" да е символ на пълната промяна българския футбол и един фен шоп, направен по всички западни стандарти, е част от този процес", казва Себастиан Нагел, който отговаря за фен-артикулите (така наречения мърчандайз) на ПСФК "Черноморец – Бургас" и ръководи фен шопа като проект. Все пак той е оставил и няколко малки изненади за откриването.