Подариха фитнес уред на дом "Вяра, Надежда и Любов" "Това е важен жест за нашия дом, подаръкът ще бъде от изключителна полза за децата с физически увреждания от 3 до 7-годишна възраст", с тези думи директорът на дома д-р Пепа Ралчева благодари за жеста на гостите от ГЕРБ. Доктор Ралчева сподели още, че в бъдеще се надява да бъде обзаведена цяла стая с подобни уреди, защото това ще помогне за подобряване състоянието на малчуганите.

Марин Михов, който е председател на клуб "Икономист" и други членове на клуба лично дариха модерния уред на дома. Гошко, който е само на 3 годинки бе първото детенце, което се качи на новата придобивка.

До сега клуб "Икономист" са правили дарения на дневния център за деца с увреждания "Св. Николай Чудотворец". През годините ГЕРБ-Бургас вече дари пътека за раздвижване, която и до днес се ползва от деца с двигателни проблеми. Друг подарък е и DVD player, с помощта на който децата разучават песни. Сред подаръците на ГЕРБ са и професионални дискове с нови мелодии и танци, както и различни учебници и игри.