Подготовката за концерта тази вечер в Бургас не спира, въпреки лошото време

Подготовката за концерта тази вечер в Бургас не спира, въпреки лошото време

Подготовката за концерта на Мария Илиева в Бургас тази вечер е в разгара си. Екипът пробва звука и осветлението в Летния театър, където в 20.30 часа ще започне така очакваното музикално събитие. Дъждът не може да провали изявата, тъй като Летния театър в морския град е покрит и зрителите ще могат да се забавляват без да се налага да се притесняват, че ще се намокрят.

Концетът в Бургас е част от националното турне на Мария Илиева, на което тя представя новия си албум "Всичко - най-доброто от Мария Илиева". Почитателите й ще чуят в нов аранжимент някои от най-големите хитове на певицата от началото на кариерата ѝ до днес, като емблематичните "Лунен сън", "Нищо", "Alright", "Сама", "Крадена любов", "Чуваш ли ме", "I Like", "Играя стилно", "Нека вали", "Всичко" и др.

Мария Илиева е избрала на сцената до нея да са някои от най-добрите български музиканти – Георги Янев (музикален директор и китарист), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (аранжименти и клавишни), Васил Вутев (барабани), Младен Димитров (перкусии, програминг и синтезатор), Евден Димитров (бас китара).

Специален гост на концерта й тази вечер в Бургас ще бъде Стефан Илчев.