Detska_iasla1

Detska_iasla1

Подобряват условията на труд в яслите в Бургас

са закупени нови бойлери, нови шкафове и гардероби за кухненския блок. В Детска ясла №3 е направен основен ремонт на 9 броя санитарни възли по капиталовата програма на Община Бургас. В Детска ясла №5 е направен ремонт на кухненския блок подмяна на дървените врати с нови от ПВЦ, подмяна на фаянс, доставка и монтаж на нова мивка с две корита, боядисване, доставка и монтаж на аспиратор над пекарната и цялостен ремонт на тоалетна - баня  на кухненския персонал.Detska_iasla5

Допълнителни ремонти и в трите ясли са извършени със средства от техните бюджети. 

За улесняване достъпа на бургазлии до предоставяната услуга от Детска млечна кухня, миналата година бяха открити нови пунктове в комплекс "Изгрев", до блок 28, на улица "Сан Стефано" 56 и в Детския център до блок 70 в комплекс "Меден рудник". В квартал "Ветрен" старият пункт е заменен с нов, който след извършен основен ремонт отговаря на всички изисквания.

Предстои откриване на пунктове в квартал "Банево", в централната част на града - в района на Славейковото пазарче, и още два пункта в комплекс "Меден рудник". От края на 2012 г. възобнови дейността си и пунктът в село Маринка.