DSC_5791

DSC_5791

Правят още 1 200 м канализация във Виница

Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС), и предвижда изграждане на седем канализационни клона или общо 1200 м. На събитието присъстваха Христо Иванов, зам.-кмет на Варна, Петя Проданова – районен кмет на "Приморски", жители на Виница.

"Продължаваме решаването на въпроса с осигуряване на канализация в квартал "Виница". Нека припомня, че м. г., отново със средства от ПУДООС, завършихме други седем отклонения. Виждате, че стъпка по стъпка въпросът с канализацията в квартала върви към своето разрешаване", каза кметът Иван Портних.

Той посочи още, че продължава работа и по друг критичен инфраструктурен проблем – булевард "Цар Борис III", който бе напълно амортизиран. "До момента сме подменили изцяло канализацията с всички отклонения към къщите. Приключва изграждането на тротоарите и велоалеята, другата седмица започва полагането на асфалт", каза още Иван Портних.

В събота и неделя заради ремонтните дейности временно ще бъде затворен за движение булевард "Цар Борис III" - в отсечката от улица "Константин Павлов" до "Света Параскева", съобщиха от дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване".

Галерия