Презентират летищата в Бургас и Варна в Брюксел

Аеропортовете ще бъдат презентирани от главния изпълнителен директор на "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД Дирк Шусдзиара.

Международното изложение е световноизвестно събитие, където всяка година се събират над 3 500 участници от различни авиокомпании, летища, авиационни власти и съпътстващия бизнес – общо представители на повече от 70 държави. То осигурява най-значимата възможност за авиационната индустрия – летища и авиокомпании да обсъдят важните теми на деня, както и за осъществяване на бизнес срещи в световен мащаб.

През трите дни на провеждането изложението ще събере на едно място директори на летища и авиокомпании, проектанти, инженери, представители на висшия мениджмънт от ключови фирми в индустрията, доставчици и купувачи от целия свят, които да споделят информация и обменят идеи за бъдещото развитие на авиационната индустрия. Конферентната част ще се занимае с актуални за летищата и авиокомпаниите, и важни за бизнеса въпроси и решения, които ще помогнат на авиационната индустрия за преодоляване на настоящата глобална икономическа криза и постигане на по-високи нива на удовлетвореност на пътниците. Лекторите ще бъдат както от Международната асоциация за въздушен транспорт - ИАТА, така и представители от авиокомпании и летища.

В рамките на изложението се представят най-новите продукти и технологии в областта на проектирането, строителството и оборудването на пътническите терминали.