За оптимална грижа, се препоръчват между 3 и 4 процедури, в зависимост от състоянието на кожата

За оптимална грижа, се препоръчват между 3 и 4 процедури, в зависимост от състоянието на кожата

Популярният дерматолог д-р Катя Паскова ще представи на 27-ми октомври, неделя, в Бургас "Vivace RF". Технологията е истинско революционно решение за съвършена кожа. За да се възползвате от нейните предимства, както и ако желаете консулт с д-р Паскова, нужно е да запишете своя час на тел. +359 56 910 913.

Домакин на консултативния ден с д-р Паскова в Бургас по традиция ще бъде СПА център "6th Sense".

Vivace RF е технология за микронидълинг терапия, подходяща за всеки тип кожа. Това е минимално инвазивен начин за премахване на несъвършенства:

- минимизиране на фини линии и бръчки

- свиване на порите

- заличаване на белези от акне, активно акне

- стягане на кожата

- изравняване на тена

- намаляване на пигментацията

- третиране на стрии в областта на тялото

Продължителност на терапията: 30 до 40 минути

Без дискомфорт, без възстановителен период.

Невероятните резултати от регулярното приложение на процедурите с "Vivace RF" носят на технологията престижни отличия на "Aesthetic Everything® Aesthetic and Cosmetic Medicine 2018":

⭐ Най-добро устройство за грижа за кожата за 2018;

⭐ Най-добра естетична RF компания и най-добра компания за грижа за кожата – 2018;

⭐ Най-добра минимално инвазивна процедура за 2018;

Технологията отговаря на изискванията на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в САЩ. Представлява медицинско устройство с фини, позлатени игли, с които се правят множество малки перфорации по кожата, синя и червена LED светлина. Комбинацията от тези три компонента дава зашеметяващи резултати. Задействат се регенеративните процеси в кожата, стимулира се производството на колаген, кожата е изгладена, подмладена, здрава и сияйна. Заради своя минимално инванзивен подход, микронидлинг терапията не е свързана с дискомфорт и няма възстановителен период. Преди процедурата, зоната се обезболява с локална упойка под формата на крем, която гарантира максималния комфорт на пациента. Резултатът е дълготраен, до една година и е видим още след първата процедура. За оптимална грижа, се препоръчват между 3 и 4 процедури, в зависимост от състоянието на кожата.

Д-р Катя Паскова е сред основателите на естетичната дерматология у нас. Завършва медицина в Пловдив през 1989 год. Основава собствена дерматологична клиника "Дерма Вита" през 2001 г. Първа въвежда фотоподмладяването с QUANTUM, LUMENIS преди повече от 16 години. Технологията все още e актуална и се обновява всяка година. Преди 5 години въвежда в клиниката първия в България медицински HIFU апарат за неоперативен лифтинг. Това решение отрежда място на Дерма Вита сред 10-те най-известни клиники в света за 2017 г. Д-р Паскова е член на Българското дерматологично дружество, Дружеството на частнопрактикуващите дерматолози в България, Академията по практична дерматология и естетична медицина, Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Европейската общност по лазерна дерматология (ESLD).