Изложението ще се проведе в края на януари 2020 година

Изложението ще се проведе в края на януари 2020 година

Най-новото сватбено изложение на Бургас ще има свое второ издание. "Grand Wedding Expo" ще се проведе на 25-ти и 26-ти януари 2020 г. (събота и неделя). Инициатор, организатор, домакин на широкообхватния специализиран форум е гранд хотел и СПА "Приморец".

"Grand Wedding Expo" предоставя възможността на уважавани дългогодишни специалисти от сватбения бранш - сватбени агенти, флористи, сладкари, дизайнери на сватбени официални облекла, фотографи, ювелири, да бъдат част от силно успешния формат. За целта гранд хотел и СПА "Приморец" предоставя на тяхно разположение своите елегантни пространства на автентична сватбена локация, които да претворят в истинско сватбено царство.

В двата дни на "Grand Wedding Expo" добре дошли са всички бъдещи младоженци. Те ще могат да видят не само различни декорации, работата на фотографи, мултимедийни решения, сватбени бижута, флорални декорации, предложения за торти и сладък бар и много други важни детайли от едно подобно тържество, но и да посетят тематични подсъбития с модератор от съответното направление.

Предстои обявяване на детайлна програма на "Grand Wedding Expo".