Два от филмите на Ники Илиев ще бъдат показани в рамките на фестивала. Снимка Черноморие-бг

Два от филмите на Ники Илиев ще бъдат показани в рамките на фестивала. Снимка Черноморие-бг

"Завръщане" и "Живи легенди" - филми на режисьора Ники Илиев ще бъдат прожектирани в тазгодишното издание на Фестивал на рибата и виното. Той ще се проведе от 11-ти до 13-ти септември до експозиционен център "Флора" в Морската градина на Бургас. Фестивалната зона ще работи от 16.00 до 23.00 часа на 11-ти септември и от 11.00 до 23:30 часа през останалите 2 дни. Входът е свободен!

В Морската градина ще бъдат разположени шатри, в които ще се представят някои от най-добрите заведения, а готвачите им ще приготвят пресни морски деликатеси директно пред посетителите. Селектирани изби от цялата страна ще представят най-добрите си напитки, допълнени със съвети какво вино с каква храна трябва да съчетаваме.

Всеки, който чувства себе си кулинар, може да вземе участие в конкурсите за любители, а ако имате малко повече опит в кухнята, можете смело да се впуснете и в конкурса за "Най-вкусна рибена чорба". Програмата започва в петък от 17.00 часа, а в събота и неделя забавленията ще текат от 11.00 до 23.00 часа.

На сцената на Фестивала на рибата и виното ще се качат - Йорданка Христова, Орлин Павлов, Георги Мамалев, Стефан Вълдобрев, "Керана и космонавтите".