Балът се организира от две фондации и ще се състои в гранд хотел и СПА Приморец

Балът се организира от две фондации и ще се състои в гранд хотел и СПА Приморец

Пролетен благотворителен бал ще даде старта на информационната кампания "Роди дете в България". Той се организира от фондация "Мечта за дете" и фондация "Супер БЕБЕ" и ще се проведе на 28-ми март в гранд хотел и СПА "Приморец". Целта на кампанията е да бъдат мотивирани младите двойки навреме да раждат деца, предвид възрастта като фактор за безплодието.

Водещ на събитието ще бъде "Мисис Баба 2019 г." - Стефи Стаменова, известна като българската Шехерезада. А специален гост и лице на кампанията е младата майка на две деца и популярен влогър – Антоанет Пепе. Мотивиращи послания ще отправят нутриционистът Елена Терзиева, основател на програма "Супер БЕБЕ" и Ивелина Рускова, основател на фондация "Мечта за дете". 

Целта на събитието е да се съберат средства за една бургаска двойка с репродуктивни проблеми, която ще бъде подпомогната финансово за ин-витро процедура. Част от цената на куверта ще бъде заделена за каузата и на място ще се проведе благотворителен търг с творения на изкуството.

Ще бъде направен търг и изложба на известният бургаски иконописец Тошко Вачев, които ще дари една специална икона  направена  в помощ на двойките с репродуктивни проблеми, за да сбъднат своята мечта.

Ще участва и изключително талантливият художник от град Бургас Росен Поптомов, който ще дари една уникална картина в подкрепа на каузата ни!

Цената на куверта е 75.00 лв. и включва вечеря с 3-степенно меню и сума за каузата.

За закупуване на куверти и резервации: 08879 16615, 0887 22 6185.