IMG_3252

IMG_3252

Пътищата във Варна са почистени "Владислав Варненчик" - 4 камиона, 4 багера и един грейдер; в район "Младост" - 4 големи камиона, 2 малки камиона, 1 багер разчиства пътя за Каменар, 3 багера челни товарачи 1 бобкат; в район "Одесос" – 5 камиона, 3 багера, 2 бобката; в район "Приморски" – 9 камиона, 6 багера, в квартал "Аспарухово" – 6 камиона, 2 багера.

Аспаруховият мост е почистен. Проблемни участъци има по пътя за с. Константиново, както и по пътя Аспарухово – Галата,  работи се по лугиране на терена.
Всички детски градини и училища са отоплени и работят нормално. Заради елавария днес няма да бъде учебен ден за децата и учениците в Каменар.
104 души са настанени към момента в Приюта за временно настаняване на бездомни и социално слаби лица във Варна, който се намира на територията на СУПЦ "Анастасия д-р Железкова", съобщиха от дирекция "Социални дейности".
Нормално се обслужват се потребителите на Домашен социален патронаж.
Прогноза на НИМХ - филиал Варна за времето в Източна България от 20 часа на 3-и до 20 часа на 4-и януари 2016 г.
През нощта ще е облачно, като на повечето места ще вали сняг и само по крайбрежието снегът постепенно ще преминава в дъжд и са възможни поледици.
Ще духа умерен до силен вятър предимно от североизток. Ще е студено с преобладаващи минимални температури между минус 11 и минус 6 градуса, а по Черноморието от минус 2 до 3.
Утре ще остане облачно, но само по крайбрежието ще вали дъжд. Вятърът ще е умерен до засилен от североизток и едва привечер ще отслабне и ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са от между минус 5 до 0 градуса във вътрешността и от 1 до 6 по Черноморието.

Галерия