Разиграват на томбола 4 билета за "Spirit of Burgas"

Музиката ще е подбрана сред най-доброто от дискографията на хедлайнерите на тазгодишното издание на най-големия музикален фестивал в България! В "Строежа" ще звучат The Prodigi, Apollo 440, Unkle, Everlast, Serj Tankian, Grandmaster Flash, DJ Shadow, Gravity CO, "Остава", D2. Ди-джеите на клуба ще включат в сетовете си и артисти от "Jack Daniels Rock Stage", "Hа тъмно" и всички останали точки на "Spirit of Burgas" забавлението. Това означава, че партито на 29 юли няма да мине без звука на "Ревю", Бичето, Last Hope, Vendeta, Ruth, "Уикеда" и много други!

 

За по-голямо разнообразие, а и за приятно връщане към настроението на предишни издания ще слушаме и участници на фестивала от предишни години.

И не на последно място - по време на партито ще се разиграе томбола, с която ще бъдат раздадени четири тридневни пропуска за "Spirit of Burgas 2010".

Част от "предстартовото" настроение по време на пре-партито в клуб "Строежа" ще бъде и "Beck’s". Тази година немска марка бира номер едно е основен партньор на фестивала, част от атмосферата на Spirit of Burgas и от емоцията на хилядите фенове, които очакват с все по-голямо нетърпение грандиозното събитие. Затова и няма съмнение, че както партито в "Строежа", така и трите фестивални вечери, ще преминат под мотото на Beck’s "No to boredom, yes to party all night long".

Входът за партито е свободен!

Билетите са феста са на следната цена - еднодневен – 50 лева (25 евро), тридневен - 120 лева (60 евро), билети за къмпинга – 30 лева (15 евро). На входа на фестивала - еднодневен билет - 60 лева (30 евро), тридневен - 140 лева (70 евро). Билетите са в продажба он-лайн, в мрежата на Еventim.bg.