Родни музиканти се забавляват на "Spirit of Burgas"

Един от легентите от ФСБ Иван Лечев пък видимо се забавляваше докато се снимаше с актьорите, които преоблечени като пирати и моряци радват меломаните по алеите на фестивалното градче.

 

Десо от Д2 се забавляваше сам на концерта на UNKLE, които свириха на голямата сцена в събота вечерта. Музикалният маратон там продължи и след полунощ, когато на сцената се качи култовия DJ Shadow. С електронния си саунд и невероятните ефекти, той раздвижи меломаните, които не спряха да танцуват на пясъка. Меломаните успяха да го зърнат за миг преди да влезе в огромно кълбо, където миксира зад пулта. Освен с музиката, която пуска той е известен и с провокативните си и оригинални проекти, с които обикаля световните музикални сцени.

За разлика от първата фестивална вечер, когато 20 000 души почерниха Централния плаж на Бургас заради британската група "The Prodigy", снощи гостите на фестивала бяха наполовина. И това се усещаше не само по алеите, които свързват отделните сцени, но и заради липсата на опашки пред четирите бара, където в петък вечер се чакаше с часове, за да се купи бира или твърд алкохол.

Микробусите на "М-БУС" сновяха цяла нощ, за да превозват музиканти и техните инструменти от фестивалното градче до хотела, където бяха отседнали и обратно.

Снимки Chernomorie-bg и Христо Петров