IMG_0062

IMG_0062

С 20 000 лв. обновиха фронт офиса в Царево

откриване присъстваха кметът на общината инж. Георги Лапчев, зам.-кметът инж.Станислав Добрев, секретарят на Община Царево - Мария Конярова, представители на общинска администрация, общински съветници и граждани.

Ремонтът продължи повече от месец, но от днес гражданите се обслужват в напълно обновените и просторни помещения. Общината е изразходвала приблизителноIMG_0052 20 000 лева за обзавеждане и материали, като строително-ремонтните работи са извършени от строителната бригада към общината.

Преустройството на помещението и подхода към фронт-офиса включва облицовка с гипсокартон на стени, шпакловка и боядисване, нова подова настилка от гранитогрес, окачен таван с ново осветление, напълно ново съвременно обзавеждане със обособена приемна и гишета за обслужване. Входа на сградата е със възможност на достъп на хора с увреждания. Освен вътрешен ремонт, сградата е и със обновена външна мазилка, декоративни решетки на прозорците от ковано желязо, нови пилони за знамена и светеща указателна табела.

Освен деловодството, на партерния етаж са и касите на които може да си платите всякакъв вид услуга извършвана от общината. Идеята на кмета инж. Георги Лапчев е основно да се облекчи и подобри обслужването на гражданите.

"Такава трябва да бъде съвременната европейска визия на една община. Съответно и обслужването да бъде на ниво. Когато един гражданин дойде и си подаде молба за издаване на някакъв документ, свидетелство, скица или от каквото има нужда, всичко да се случва тук на едно място. Общинска администрация работи и ще работи в услуга на хората. Това са поредните стъпки към оптимизиране и подобряване на работата с гражданите", коментира кметът на община Царево инж.Георги Лапчев.