С нова линия до Москва летище Варна открива зимния сезон

Полетите са всяка събота. Първите пътници по линията бяха изпратени от летище Варна тази сутрин (30.10.2010 г.) със сувенири от България и българска баница.

 

В зимното разписание на летище Варна са включени полети до шест възлови летища: София, Лондон, Виена, Будапеща, Москва (Домодедово) и Москва (Шереметиево).

Вътрешни линии:
Всеки ден от седмицата се изпълняват в удобни часове полети до София от авиокомпания България Ер. 

Международни линии:
Нискотарифната Wizz Air увеличава честотата на директните полети до Лондон. Всеки четвъртък и неделя авиокомпанията свързва Варна с британската столица.
Полетите до Виена са седем дни в седмицата и се осъществяват от авиокомпания Austrian Airlines. Два пъти в седмицата в понеделник и петък националният превозвач България Ер осъществява връзка между Варна и австрийската столица.

От понеделник до събота, унгарският превозвач Malev изпълнява полети до Будапеща.
С откриването на линията до летище Шереметиево възможностите за пътуване до Москва се увеличават на три пъти седмично. В понеделник и петък авиокомпания S7Airlines изпълнява полети до московското летище Домодедово, в ден събота националният превозвач България Ер – до летище Шереметиево.

Летищата, до които се изпълняват директни полети от Варна са важни транспортни центрове и дават възможност за удобни връзки до различни точки по света.

Всички полети от и до летище Варна могат да бъдат проверени на интернет адрес www.varna-airport.com, както и на тел. 052 573 414 – за резервации.