DSC_7537

DSC_7537

С тениски с черни котки и №13 ББЦ откри кампанията си в Бургас

"България без цензура" откриха предизборната си кампания във Втори многомандатен избирателен район в Бургас. Те събраха своите симпатизанти и съмишленици на открита сцена "Охлюва", за да представят идеите си и желанието си за промяна на статуквото. Рамо на кампанията даде и почетният председател на "Гергьовден" Любен Дилов-син. Движението, заедно с Лидер са коалиционни партньори на ББЦ за предстоящите избори, които ще се проведат на 5-ти октомври.

DSC_7727

"Душата ми се изпълва с надежда като виждам пред себе си толкова много съмишленици, дошли от цялата Бургаската област. Виждам и хора, членове на "Движение Гергьовден", с които заедно повече от 10 години сме положили много усилия, за да живеем един по-нормален живот в една по-нормална държава.

В годините претърпяхме множество разочарования, политически предателства и загуби, а държавата ставаше все по-зле и по-зле и хората живееха все по-лошо и по-лошо. И сега, включвайки се в тази нова битка, заедно с новите ни коалиционни партньори, често ни питат какъв е смисълът да продължаваме да упорстваме. Никога политическият дебат не е бил така принизен до езика на квартална кръчма, никога до сега управляващият елит не е демонстрирал такава арогантност към собствените си граждани и същевременно с това- абсолютна безпомощност да се справи с проблемите, които ежедневно ни заливат", заяви от сцената на "Охлюва" DSC_7734Георги Маринчев - областен лидер на "Гергьовден" и втори в кандидат-депутатската листа на коалицията. 

"Вярвам, че е време да си спомним кои сме всъщност и водени от истината и добрата си воля, заедно на 5-ти октомври с фаталния номер 13 да пресечем пътя на политическата мафия в България. Желая ви успех и нека Бог да ви пази", каза още Маринчев.

Кандидат-депутатите от листата бяха представени в обратен ред. На финала излезе и водачът - Стефан Кенов. "Хората имат нужда от надежда. Когато човек е, може да постигне всичко. Нито Бойко, нито Станишев, нито Местан могат да решават вместо вас. Вие решавате как ще живеят вашите деца. Ще подадем ръка на всеки, който смята че Бургас е национален приоритет. Доверието между хората е най-важното в една кампания. Бъдете честни и не нарушавайте обещанията си", призова членовете и симпатизантите на партиите от коалицията Стефан Кенов.