С водосвет и заря откриха "MASTERHAUS" в Приморско

(собственик на "MASTERHAUS") и "Златно слънце (собственик на мебелни салони "Хелиос") са изградили два магазина. Те разполагат с 120 паркоместа, което улеснява максимално клиентите, дошли да направят своя избор тук. В двата магазина са разкрити 85 работни места.

 

 

В строителния хипермаркет, който е трети от веригата (другите два са в Бургас и Равда) се предлагат над 50 000 артикула за ремонта и обзавеждането на дома и офиса. В магазина има обособена и градинска част, където се продават аксесоари и цветя за градината. В хепермаркета се предлагат стоки на водещи български и европейски производители, с които "Бошнаков" ЕООД си партнира.

"Отдава ни се да работим по-добре от конкурентите, а и те ни го признават", каза в обръщението си към гостите Марина Бошнакова.

Отец Петър и отец Николай от бургаския храм "Св. св. Кирил и Методий" и отец Гавраил от църквата в Приморско отслужиха водосвет за здраве на собствениците и техните служители.

"С Божията помощ да се развивате и да вървите напред. Нека да поздравим Павел Бошнаков и Драгомир Христов за смелостта им в условия на криза да разкриват нови работни места. А на община Приморско да пожелаем да продължава да създава благоприятни условия за инвеститорите", каза областният управител Константин Гребенаров.

"Днес видяхме една мечта облечена в една идея и реализирана от двама силни мъже. Тя ще е в полза на жителите и гостите на Приморско. Надявам се тази инвестиция да доведе в града ни нови инвеститори", каза кметицата на общината Лиляна Димова.

Богата музикална програма съпътстваше откриването на "MASTERHAUS". За гостите китка от най-обичаните български песни поднесе Драгомир Драганов, който бе и водещ на празника. Специален поздрав отправиха и квартет "5-те сезона" с ръководител Стефан Диомов.