Представленито на Свекърва с участието на Димитрина Тенева също се отлага за ноември. Снимка Архив Черноморие-бг

Представленито на Свекърва с участието на Димитрина Тенева също се отлага за ноември. Снимка Архив Черноморие-бг

Премиерата на спектакъла "Животът е вкусен" по пиесата на Дейвид Линзи-Абер, постановка на Борислав Чакринов, която беше насрочна за 20-ти октомври се отменя. Причината е, че съпругът на актрисата Димитрина Тенева е с положителен тест за CVID-19. "Той не е болен. Има симптоми и е у дома. Тестът на Димитрина е отрицателен, но тя трябва да остане под карантина. Това налага премиерата да бъде насрочена за друга дата. За щастие няма никой с корона вирус в театъра. Всички сме здрави", каза пред журналисти директорът на драматичния театър "Адриана Будевска" Борислав Чакринов.

Новата дата на първата премиера на "Животът е вкусен" е 2-ри ноември, а на втората - 11-ти ноември. Представлението на "Свекърва", в което Димитрина Тенева играе е също с нова дата - 19-ти ноември. Билетите за спектаклите важат без презаверка.

Постановките в "Адриана Будевска" се играят при спазване на всички противоепидемични мерки и при 50% от капацитета на залите. В основната зала зрителите са 157 и сядат през място. В камерна зала "Апостол Карамитев" се продават билети за 40 места