Shans

Shans

"Шанс за децата на България" откри център в Бургас

бяха директори на училища, представители на институции и фирми, журналисти и творци  като Стефан Диомов, Атанас Стоянов, Росен Друмев, Любов Джунгурова, представители на издателство "Божич", както и предсетателят на фондация "Шанс за децата на България" - Лилиана Славова. Повече от 200 гости уважиха празника.

Shans1

На откриването бяха връчени и наградите от конкурса на фондацията "И децата покоряват светове! Покажи ни, че можеш", разделени в няколко категории – литературно, художествено, музикално творчество, чужди езици и фотография.

Особен интерес предизвика  първата  художествена изложба на младите приложници от групата "Цветове и форми", както и личното творчество на младежите от модулните проекти по български, английски и немски език.

Организираният от фондацията Коледен  благотворителен базар с творби, изработени от участниците в проектите привлече вниманието на присъстващите. Събраните средства от продажбата на сувенирите ще бъдат дарени от децата на фондацията на домовете да деца без родители в Бургас и село Бата.

Богатата музикално- артистична програма програма потвърди високите резултати от дейността на центъра за млади таланти. Вечерта завърши с вълнуващ концерт на възпитаниците от групата, която работи по проекта "Магията на музиката".