Шеф Манчев разкрива интересни факти от биографията си в книгата

Шеф Манчев разкрива интересни факти от биографията си в книгата

Шеф Иван Манчев ще представи автобиографичната си книга "Meчти и ĸoшмapи" пред представители на туристическия бранш, ученици и студенти от варненските училища по туризъм. Срещата, която се провежда с подкрепата на Община Варна, ще се проведе на 10-и януари от 18.00 часа в арт салона на радио "Варна".

"Тази книга описва историята на моя живот като кулинар - от първите ми спомени, свързани с храна, през кариерата ми на готвач, до стъпването в ресторантьорския бизнес и изграждането ми като телевизионен образ.
Тази книга е за всички, които искат да влязат в професионалната кухня. Тя е за всички ресторантьори, които ежедневно се изправят пред проблемите на бранша, и за тези, които се канят да направят първите си стъпки в него. Тук ще намерите полезни съвети, базирани на моя опит и постоянните ми срещи с хора от бизнеса. Тази книга е и за всички онези, които имат волята да променят средата, в която живеят.
Гост-звезда е Анди Цауг, топ готвач със звезда "Мишлен", от чиято философия за храната преди години се роди мечтата ми да имам собствен ресторант.
За мечтите, които ме движат, за върховете на успеха, но и за кошмарите от провалите - всичко това е тук. В тази книга вървим стъпка по стъпка и хапка по хапка", споделя в анотацията към книгата шеф Манчев.