Hororskop2

Hororskop2

Скорпиони - идват промени, запазете спокойствие

им. Раците да не вземат пари назаем или кредити. Лъвовете да действат с разум, а не с емоция. Девите да се пазят от завистници. Везните да очакват предложение за нова работа. Скорпионите да се откажат от всякакви принципи, за да реализират намисленото. Стрелците да се доверят на интуицията си, ако ще сменят работата. Козирозите да избягват чуждо влияние. Водолеите да следят за нервната система, която е доста претоварена. Рибите да вложат средствата си в имот.

 

 

 

 

 

Меркурий най-накрая отпусна хватката си. Всички "проглеждаме" с други очи. Страстите се успокояват. Милосърдието се връща. Ставаме по-организирани, по-мислещи, но не и дейни. Така ще остане до средата на декември, когато една красавица планета ще разбута основи от друго естество. Радвайте се на тези спокойни промеждутъци от време.

 

 

 

Какво ви очаква през седмицата 25.11-01.12, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, нововъведения в работата ще ви принудят да търсите съмишленици. Вероятността от негативни събития е много голяма. Бъдете внимателни, защото повечето от тях вие сами ще си ги предизвикате. Внимавайте на 29-ти и 30-ти ноември.

 

 

 

 

 

 

СЪВЕТ - Хубав ден – 28-ми ноември.

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

Телци, всеки импулс от ваша страна ще ви носи загуби. Мислете преди да предприемете, каквото и да било. Много от задачите ви висят във въздуха, но в края на месеца ще се наредят във ваша полза. Роднините отново ще напомнят за себе си.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Бъдете внимателни на 26-ти ноември.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, очертава се пътуване при вас! Ако е по работа, ще завържете много успешни връзки, които ще ви са от полза чисто в материален план. Противоречие може да възникне с човек от обкръжението, който просто ви пречи. Победители ще сте вие, даже и на изпит да се явявате.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Бъдете внимателни на 28-ми ноември.

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, ще постигнете успех, там където останалите са се провалили. Обърнете внимание на здравето си - пазете се от простуди или депресивни състояния. Дава ви се знак, че трябва да се заемете с учение.

 

 

СЪВЕТ – Хубав ден на 28-ми ноември.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, ще си позволите неща, които дълго сте си отказвали. Това много ще ви зарадва. Очаквайте някакви приходи или подаръци от човек, върху когото имате голямо влияние. Очаквайте и гости, с които не сте се виждали много отдавна.

 

 

СЪВЕТ – Не предпиемайте нищо на 30-ти ноември.

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, предстои ви да посетите голямо мероприятие, на което ще сте ВИП гост. Вашето здраве или на някой от близките ви куца. Обърнете внимание. В края на седмицата е възможно пътуване, което много ще ви разтовари. Въобще хубави дни, особено 26-ти и 27-ми ноември.

 

 

СЪВЕТ – Пазете се на 29-ти ноември.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, ще се налага да извършвате финансови операции. Или капиталовложение, или покупки. Очаквайте поява на нови хора в живота ви, които след време ще ви станат приятели. Очаквайте и покана за тържества, но не прекалявайте с харченето за подаръци. 29-ти и 30-ти ноември са ви хубави дни.

 

 

 

 

СЪВЕТ – Бъдете предпазливи на 26-ти ноември.

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

Скорпиони, поуспокоява се обстановката около вас. Има още какво да се желае, но вие ще се справите, предвид въодушевлението което ви обзема. Идват и промени, само запазете спокойствие. Все още нещо под лъжичката ви тревожи. Хубав ден – 30-ти ноември.

 

 

 

СЪВЕТ – Лош ден – 29-ти ноември.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, внимавайте с изказванията си, за да не си натрупате неприязън от страна на слушащите. У дома имате задачи, които изоставяте умишлено, но вече не търпят отлагане. Ще повлекат и непредвидени разходи след себе си. В кризисни ситуации реагирайте, колкото се може по-бързо.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Хубав ден 28-ми ноември.

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, ще дарявате щедрост - морална или материална. Звездите са с вас и биха ви били благодарни, ако щедростта ви е мащабна. Съдбата ще ви върне всичко подобаващо. Това обаче малко ще ви изтощи, така че не се смущавайте, ако усетите ниска енергетика в края на седмицата.

 

 

 

 

СЪВЕТ – Понеделник – 25-ти ноември – не планирайте нищо.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, много важна роля ще изиграе човек, на когото имате пълно доверие. Ще възникне ситуация, в която ще се чувствате объркани и точно този човек ще ви отвори очите. Изменение в материален план при вас - на плюс или на минус, зависи от вас. Избягвайте светските сбирки.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Много хубав ден – 30-ти ноември.

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, интуицията ви няма да ви подведе и тази седмица. Новости и изменения ще следват едно след друго, но вие ще усещате как да постъпвате. Много общуване ви се дава тези дни, само гледайте да не използвате хората. Сделка или договор с далечен човек, или чужденец, с когото сте сключили ще даде резултат сега.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Бъдете внимателни на 27-ми ноември.