За първи път ще има концерт извън София. Снимки Архив Sofar Sounds

За първи път ще има концерт извън София. Снимки Архив Sofar Sounds

"Sofar Sounds" обяви датата на първия си таен концерт в Бургас - 16 август. Екипът ще излезе за първи път от столицата, за да пренесе своята магия край морето. Това ще се случи със съдействието на Община Бургас.

"Sofar Sounds е" международен формат концерт, който съществува в над 300 града по цял свят. В България той се провежда засега само в София и се радва на изключително голям интерес. На всеки концерт се представят трима артисти с авторска музика. До момента на сцената на Sofar са се изявявали Рут Колева, Прея, Тино, Елена Сиракова, Тони, Мастило, Свилен Ноев и още много други познати и непознати български и чуждестранни артисти.

Тайната съставка на Sofar е... тайната! Гостите на събитието получават адреса на локацията ден преди събитието, а на място разбират кого ще слушат. Въпреки неизвестността, почитателите на формата нямат търпение за всеки следващ концерт и местата свършват за броени часове.

Регистрацията за концерта е вече отворена и може да се запишете тук.

"Sofar Sounds" е безплатно събитие и работи на базата на дарение. В края на концерта ще можете да оставите сума по ваше усмотрение.

Събитието ще се проведе със стриктно спазване на всички необходими мерки срещу разпространението на COVID-19. Организаторите си запазват правото на промени в случай на изменение на противоепидемичните мерки на територията на България.

Галерия