Zodii2

Zodii2

Стрелци - обърнете внимание на здравето

назаем или кредити. Лъвовете да действат с разум, а не с емоция. Девите да се пазят от завистници. Везните да очакват предложение за нова работа. Скорпионите да се откажат от всякакви принципи, за да реализират намисленото. Стрелците да се доверят на интуицията си, ако ще сменят работата. Козирозите да избягват чуждо влияние. Водолеите да следят за нервната система, която е доста претоварена. Рибите да вложат средствата си в имот.

 

 

 

 

 

Меркурий най-накрая отпусна хватката си. Всички "проглеждаме" с други очи. Страстите се успокояват. Милосърдието се връща. Ставаме по-организирани, по-мислещи, но не и дейни. Така ще остане до средата на декември, когато една красавица планета ще разбута основи от друго естество. Радвайте се на тези спокойни промеждутъци от време.

 

 

 

Какво ви очаква през седмицата 18-24.11, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, ще залитате в духовна посока. Ще ви занимават религиозни и философски въпроси. Не се смущавайте от този факт. Точно навреме ви е. За новостите в работата, които се налага да усвоите много бързо, ще ви дойде помощ - колега или просто вашият ръководител. Ще създадете екипност и с промененият ви мироглед към момента нещата ще вървят.

 

 

 

 

 

 

СЪВЕТ - Бъдете предпазливи повече от всеки друг път.

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

Телци, енергията ви се връща. Взаимоотношенията с роднини, съседи и в семейството се подобряват. Организирани сте и вероятността от създаване на нови контакти или нови романтични запознанства е много голяма. При сложни ситуации, прибегнете до помощтта даже на началника си.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ - Ако сте давали пари назаем, поискайте си ги обратно. Ще ви се издължат.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

Близнаци, нещо у дома сте се развихрили. Сякаш близките ви ви пречат. Точно обратното - разпростирането навсякъде е ваше дело не тяхно. Имате силата да убеждавате, но бъдете по-меки. В делови план ще разрешите всякакви сделки с недвижимо имущество или спорове от такъв характер.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ - Не капризнечете.

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, разпределете семейният бюджет. Ще изскочат разходи свързани с деца или по-малки членове на семейството. От вас се очаква щедрост, но бъдете аналитични и смятайте добре. Готови сте на всякакви рискове, за това ви предупреждавам да не изпадате във фалшива самооценка.

 

 

СЪВЕТ – Не планирайте пътувания тези дни.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, вложете цялата си красота и обаяние и подхождайте с мир и любов към хората. По този начин и вие и останалите ще  получите такава удовлетвореност, която много отдавна не сте изпитвали. Дома си подредете. Всяко нещо да си отиде на мястото и удоволствието ви ще е пълно.

 

 

СЪВЕТ – Внимавайте по пътищата и с транспорта.

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, задават се благоприятни дни за вас. Емоционален подем, изцяло свързан с добре свършената работа напоследък и загърбване на трудностите. Даже колеги, с които не сте били в блестящи взаимоотношения ще се втурнат да ви помагат или просто да се въртят около вас.периодът е добър също за поставяне на нови цели и правене на планове.

 

 

СЪВЕТ – Вечерите обръщайте внимание и на домашните си, че им липсвате.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, ще привличате хора с опънати нерви, като с магнит. Старайте се да не им обръщате внимание, даже да ги избягвате. Пререкания може да имате и със съседи, родственици. Запазете чувството си за хумор, за да не внесете лошите емоции у дома. Времето е благоприятно за организиране, планиране на всякаква дейност, само не и фантастична такава.

 

 

 

 

СЪВЕТ – Намирайте време да почивате малко повече.

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

Скорпиони, шансовете ви да блеснете пред другите не само със знания, но и с външен вид са много големи. Връщането ви към работния процес да става по-скоро с дипломация, а не с ръководство. Ушите ви да са нащрек. Има вероятност от заблуди и измами от хора, от които все още не сте се отърсили

 

 

 

СЪВЕТ – В почивните дни вложете малко повече романтика. Използвайте вдъхновението, което ви е обзело.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, обърнете внимание на здравето. Сатурн ви е хванал за гърлото и не ви дава да дишате. Емоционално и физически сте в спад. Ако добре сте си планирали нещата миналата и по-миналата седмица и сте движели нещата по план, без да послъгвате, резултати ще има. Ако сте кривали от правия път, сега ще си понесете последствията.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ - В здравословен план обърнете внимание на това, че Луната е в Риби, ще преминава в Овен и чак края на седмицата в Телец.

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, очертава се динамична седмица за вас. Пътувания и преговори ще са успешни. Ще установите контакти със задгранични партньори, възможно е и с далечни роднини. Въобще много удачни дни за бизнес. Ще имате време и да почивате разбира се, защото ще съумявате да разпределяте правилно работата си.

 

 

 

 

СЪВЕТ – В романтичен план не подвеждайте човека до вас, за да не подведат и вас.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, ще ви се иска да се срещате с нови хора, да водите разговори на непознати за вас теми, но няма да ви се получи. Ще се отдадете на размисъл за вежливостта и користта у хората. Ще стигате до изводи, които няма да са във ваша полза. Какво пък не лошо отвереме навреме да се прави анализ.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ - Подходящо време за смяна на техника.

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, ще получите неочаквани пари. Графикът, който се опитвате да следвате непрекъснато ще се мени, затова не правете планове. Нещата ще си се нареждат сами. Възможни проблеми при вас могат да възникнат от чисто битов характер и да се наложи лек ремонт.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Заложете на връзките от личен характер.