Медиен партньор на конкурса е сайт Черноморие

Медиен партньор на конкурса е сайт Черноморие

Талантите и бъдещи звезди на България ще се качат на сцената на "Музикален импулс". Крайният срок за подаване на заявки за участие във второто издание на Националния конкурс за млади изпълнители на популярна песен изтече. Над 120 деца и младежи, възпитаници на 32 вокални школи от 23 града ще участват в фестивала, който се организира от арт център "Точно време" с подкрепата на Община Бургас и медийното партньорство на сайт "Черноморие".

Участниците в конкурса ще бъдат журирани от музикалния педагог Етиен Леви, от радио водещият Атанас Стоянов, от музикалния продуцент в БНР Мая Райкова, както и от специалният гост от Лондон - Уилям Лестър - вокален педагог и член на екипа на "Гласът на Великобритания".

Според регламента, всеки изпълнител ще се представи с по една песен във всеки от двата конкурсни дни, които са на 2-и и 3-и август в залата на НХК.

Кулминацията на "Музикален импулс" е гала-концертът, който е озаглавен "Бъдещите звезди на България" и е със специалното участие на Крисия, Лидия Ганева, Поли Генова, както и на победителите в бургаския конкурс. Водещи на концерта ще бъдат Стефан Лалчев и Атанас Стоянов, а началото ще бъде дадено в 19.30 часа на 5-и август в Летния театър на Бургас.

Галерия