Танцово студио "Дюн" раздава награди "Дюнер" младежката аудитория на Бургас ще може да види шоу-продукция представяща изпълнения на всички формации от Танцова школа "Дюн".  В шоуто ще вземат участие групите: "Капчица", "Енемикс", балет "Руж", "Форсайт младши", "ДенсКод", както и 7 кратните национални шампиони на България по хип-хоп "Форсайт крю". Традиционни гости на продукцията ще бъдат танцьорите от брейк клуб "Бляк Стайл". Водещи на шоуто (и участници в него) ще бъдат двама млади но вече популярни бургаски поп-изпънители – Рафи Богосян и гласовитата Кристина Дончева.

 

Шоуто ще представи изпълнения на над 100 танцьори на възраст от 4 до 20 год. в различни танцови стилове - съвременен танц, танцово шоу, хип-хоп, брейк, модерен балет, лейди стайл и салса.

На 30 март от 19.30 часа "Танц БГ" и "Дюн" ще представят спектакъла "5 години студио "Дюн" и ще връчат наградите "Дюнер". Спектакълът ще представи в сценичен вид танцовите часовете, които се провеждат в Студио „ДЮН” - Салса, Регетон, Народни танци, Танцова Аеробика, Йога, Капоейра, Тай Чи, Кизомба и Бачата.

Ежегодните награди "Дюнер" се присъждат от основателите на студио "Дюн" на най-изявените си и преданни посетители. Тази година категориите са: Салсиерос и Салсиероска на годината, Салса надежда, Танцуваща с гирички, Дързост и Сексапил, Вързан на фльонга, Жинга до дупка, Тай-чист на годината и Универсален боец.

Студио "Дюн" е независимо пространство за изучаване и създаване на танц от любители и професионалисти танцьори. Дейността на студиото включва многообразие от танцови занимания, семинари и презентации.

Билети и за двете събития се продават в Дома на "Лукойл Нефтохим" от 23 март.